Ga naar hoofdinhoud

Micodo krijgt Keurmerk T&L

Micodo Transport uit Nijmegen heeft het Keurmerk Transport & Logistiek gekregen. Natasja Vink-Van Ophuizen, directeur-eigenaar van Micodo heeft het keurmerk ontvangen uit handen van José Jakobs van Transport en Logistiek Nederland. Micodo heeft het keurmerk behaald na een intensief traject waarbij gekeken is naar de kwaliteit van alle bedrijfsprocessen.

micodoDirecteur Natasja Vink-Van Ophuizen: “ Met het behalen van het keurmerk willen wij de waarde en kwaliteit van onze diensten aantoonbaar en zichtbaar maken voor bestaande en potentiele klanten.”

Micodo is een familiebedrijf met 60 medewerkers. Het bedrijf is ontstaan uit de behoefte voor specialistisch transport van microfilms, computerbanden en documenten. De activiteiten zijn in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid. Micodo verzorgt het transport van  bijzondere goederen voor bijzondere doelgroepen. Ook bestaat de dienstverlening uit opslag en warehousing, de plaatsing en installatie van apparatuur, evenementenservice, value added services en logistiek advies. Het bedrijf groeit gestaag en was een van de finalisten voor de TLN ondernemersprijs 2016.

Het Keurmerk Transport & Logistiek is een overkoepelend keurmerk voor het beroepsgoederenvervoer over de weg. Bedrijven die over het keurmerk beschikken voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Dit keurmerk concentreert zich op zaken die voor opdrachtgevers belangrijk zijn bij het uitbesteden van vervoer. De basis voor het keurmerk het INK-managementmodel dat zijn grondslag vindt in het internationale EFQM-model.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer