Ga naar hoofdinhoud

Müller Fresh Food gaat rijden voor Enkco Food Group

De Holtense bedrijven Enkco Food Group  en Müller Fresh Food Logistics gaan een meerjarige strategische samenwerking aan. Müller Fresh Food Logistics zal alle koelverse en diepgevroren levensmiddelen van de Enkco Food Group in de Benelux gaan vervoeren vanuit de productielocaties van de Enkco Food Group in Holten, Rijssen en Deventer.

foto bij persbericht Enkco MüllerMet deze samenwerking zetten de grootste werkgevers van Holten naar eigen zeggen een belangrijke stap naar de toekomst; door deze krachtenbundeling kunnen klanten en leveranciers in de levensmiddelenindustrie nog sneller en marktgerichter worden beleverd.

Algemeen directeur Jan-Peter Müller van Müller Fresh Food Logistics: “Via deze strategische samenwerking met Enkco Food Group zetten wij een belangrijke stap om onze positie in de Benelux verder te versterken. De Enkco Food Group is een zeer gerenommeerde partij in food en we zijn blij en trots dat we gezamenlijk met hen deze stap kunnen maken. Food zit in het DNA van onze beide bedrijven en deze samenwerking zal leiden tot een win-win situatie voor de Enkco Food Group, Müller Fresh Food Logistics en natuurlijk onze klanten. Daarnaast is het natuurlijk prachtig dat 2 bedrijven met Holtense wortels elkaar in dit strategische partnership hebben gevonden.”

Algemeen directeur Heite Dommerholt van de Enkco Food Group: “Met deze strategische samenwerking met Müller zetten we een belangrijke stap om onze logistieke activiteiten verder te optimaliseren. De strategische samenwerking met Müller Fresh Food Logistics past uitstekend in ons plaatje van verdere groei en logistieke professionalisering. Müller Fresh Food Logistics is evenals de Enkco Food Group een stabiel en snel groeiend bedrijf met een lange historie in food en ik heb er alle vertrouwen in dat onze klanten door deze nieuwe stap nog verder en beter ontzorgd zullen worden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer