Nabuurs aan de slag voor InBev • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nabuurs aan de slag voor InBev

Bierbrouwer InBev Nederland gaat samenwerken met Nabuurs als logistiek partner voor een gedeelte van haar magazijn- en distributie-activiteiten.

NabuursNabuurs gaat voor InBev Nederland de distributieactiviteiten uitvoeren vanuit de regionale distributiecentra waarmee de horecarelaties beleverd worden, alsmede de magazijnactiviteiten op deze distributiecentra.

De werkzaamheden worden vanaf 1 juni 2009 geleidelijk per distributiecentrum overgenomen door Nabuurs. Daarbij neemt Nabuurs ook het personeel en materieel, zoals vrachtautos, bestelwagens en magazijnmaterieel, over van InBev Nederland.

“De focus van InBev ligt op het brouwen en verkopen van bier”, aldus commercieel directeur Remco Boerefijn van InBev Nederland. “Voor de logistieke activiteiten hebben we alle vertrouwen in de firma Nabuurs en we zijn er dan ook van overtuigd dat we met deze logistiek partner de service naar onze klanten op een hoog niveau zullen houden.
Onze klanten gaan weinig van de overgang naar Nabuurs merken. In veel gevallen behouden ze hun huidige chauffeur en onze medewerkers blijven herkenbaar aan hun InBev kleding. Ook de vrachtwagens zijn nog steeds voorzien van onze merkuitstraling, bijvoorbeeld van Hoegaarden.”

“Nabuurs focust zich op logistieke dienstverlening voor levensmiddelen in de Benelux”, zegt Ard Nabuurs, commercieel directeur van Nabuurs. “We zijn daarom erg trots dat we nu ook gaan werken voor de Nederlandse markt van Anheuser-Busch InBev, ‘s werelds grootste bierbrouwer. Met deze samenwerking breiden we ons distributienetwerk richting retail en groothandel uit met een landelijk dekkend netwerk richting horeca.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer