Ga naar hoofdinhoud

Neele-Vat neemt Otentic over

Neele-Vat Logistics uit Rotterdam heeft de bedrijven Otentic Logistics en Otentic Customs uit Oosterhout overgenomen. Met de overname versterkt Neele-Vat zijn positie op het gebied van op- en overslag, douanewerkzaamheden en expeditie.

Otentic is volgens Neele-Vat een gezond bedrijf en actief in op- en overslag van grondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie en de opslag van gevaarlijke goederen. Tevens hebben ze uitstekende kennis van douanewerkzaamheden, fiscale vertegenwoordiging en BTW- wetgeving. De twee bedrijven zullen de krachten bundelen, waardoor zij met meer dan 1.200 medewerkers en 32 vestigingen in 10 landen een nog betere en bredere dienstverlening kunnen bieden.

Neele-Vat biedt een goed Europees transportnetwerk, een sterke positie op het gebied van lucht- en zeevracht, meer dan 500.000 m2 aan opslagcapaciteit binnen de Benelux en mogelijkheden voor value added logistics.

Cuno Vat, CEO Neele-Vat, is bijzonder trots op de overname van dit prachtige bedrijf. “De activiteiten van Neele-Vat en Otentic vullen elkaar goed aan. Wij kunnen onze klanten nu een nog bredere service bieden. En we hebben met de nieuwe locatie nabij onze vestigingen in Hazeldonk en Meer (BE) een goede uitgangspositie om onze dienstverlening internationaal uit te breiden. Zodat wij invulling kunnen geven aan onze ambities om als familiebedrijf te groeien en concurrerend te blijven.”

De Otentic-bedrijven zullen voorlopig zelfstandig blijven opereren binnen Neele-Vat.

Chris Doodewaard en Jack Zagers, directeuren van Otentic: “De overname door Neele-Vat biedt een mooie continuering voor klanten en personeel van Otentic. Met dezelfde klantgerichte, no nonsens cultuur, en nog meer slagkracht. Wij zijn blij dat wij onze klanten en collega’s een mooie toekomst kunnen bieden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer