Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Krones voor KDS Logistics

KDS Logistics uit Rotterdam vervangt een aanzienlijk deel van haar trailervloot en kiest daarbij ook voor Krone.

KDS-Krone3KDS Logistics uit Rotterdam is een specialist in het ferryvervoer tussen Engeland en het Europese continent. Daarvoor zet het bedrijf moderne schuifzeiltrailers in. KDS Logistics is begonnen met het vervangen van een aanzienlijk deel van de trailervloot. De vloot wordt in hoog tempo gemoderniseerd en zal bovendien binnen een jaar zijn gegroeid naar 175 eenheden. “Met deze stap voldoet onze trailervloot weer aan de hedendaagse eisen. Verreweg de meeste trailers zijn geleverd door Krone. Zij spelen perfect in op onze vragen en leveren maatwerk”, aldus Karel van Suchtelen van KDS Logistics. “Ervaringen met vorige trailerseries van Krone hebben ons geleerd dat deze trailers ook aan onze wensen voldoen met betrekking tot duurzaamheid en betrouwbaarheid. Vanzelfsprekend hebben we ook trailers van andere merken geprobeerd, maar we hebben vastgesteld dat Krone de beste prijs-kwaliteitsverhouding biedt.”

KDS-Krone2Kenmerkend aan de nieuwe Krone ProfiLiner trailers is dat ze beschikken over anti-diefstalzeilen met zijkleppen en dat ze zijn voorzien van aluminium geleideplanken. Daarbij is ook meteen een handig vastzetsysteem ingebouwd. De trailers voldoen aan de strengste ladingzekeringsnormen. KDS Logistics verwacht dat het 7 jaar met de trailers kan werken, waarbij alle trailers bijtijds onderhoud krijgen.

KDS Logistics is een veelzijdige logistieke dienstverlener die alle transportmodaliteiten aanbiedt. Ook opslag behoort tot de mogelijkheden. Maar KDS is eerst en vooral specialist in het ferryvervoer tussen Engeland en continentaal Europa. “Door de jaren heen hebben we hier de juiste knowhow ontwikkeld om goederen zo efficiënt en zo snel mogelijk op de gewenste plaats van bestemming te krijgen. Hiervoor werken we samen met andere logistieke dienstverleners, want transport gaat niet vanzelf. Transport is als een puzzel: de stukken moeten precies in elkaar vallen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer