Nieuwe warehouses Jan Krediet nu te huur • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe warehouses Jan Krediet nu te huur

Logistiek dienstverlener Jan Krediet zet zijn nieuwe warehouses in logistieke hotspot Venlo nu in de verhuur. De totale extra verworven opslagruimte bedraagt 23.000 m2 en bevat o.a. vuurbestendige overheaddeuren, 24/7 CCTV, een stofvrije cleanroom, expeditieruimtes en 18 laadperrons.

Jan Krediet biedt niet alleen de opslagruimte, maar met klantenportaal Myjankrediet ook inzicht en overzicht aangaande voorraden. In speciaal hiervoor ingerichte ruimtes in de warehouses worden meubelen en andere kwetsbare goederen efficiënt en vakkundig geassembleerd. In een van de warehouses is een cleanroom, speciaal ingericht ten behoeve van het assembleren van serverkasten en andere hightechapparatuur.

Jan Krediet is wereldwijd een bekende naam in de logistiek. In 1924 zijn wij met een flinke dosis ambitie, flexibiliteit én passie voor het vak gestart in de traditionele meubel- en keukentransport. Nu, bijna één eeuw verder, zetten 250 enthousiaste vakmensen zich dagelijks in om onze toonaangevende klanten in de internationale (project)logistiek volledig te ontzorgen bij hun logistieke processen.

Vanuit de kantoren en warehouses in Venlo en Steenwijk is het bedrijf letterlijk en figuurlijk altijd in beweging voor de klanten. Van transport tot montage en installatie, en van warehousing tot projectmanagement en advies bij douaneprocedures. Waar ook ter wereld wil Jan Krediet logistieke uitdagingen aangaan, met slechts één doel voor ogen: het werk boven verwachting opleveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer