NSE Helmann aan de slag voor Mazda • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

NSE Helmann aan de slag voor Mazda

Mazda Motor Logistics Europe heeft besloten om een langdurige samenwerking aan te gaan met nachtdistributeur Night Star Express Hellmann uit Maasmechelen. Op 1 juli 2019 is de samenwerking, met dagelijks gemiddeld 500 nachtzendingen naar Duitsland, van start gegaan. Mazda Motors Logistics Europe, met logistiek centrum gevestigd in Willebroek België, kiest voor het Night Star Express Netwerk om het service level voor de Duitse Mazda dealers verder te verbeteren.

“Wij zijn zeer content dat we een gerenommeerde klant als Mazda Motor Logistics Europe voor ons hebben gewonnen. Met de komst van Mazda Motor Logistics Europe kunnen wij de automotive tak binnen ons netwerk verder versterken, hetgeen een strategisch belangrijke sector is. Het feit dat we deze aanbesteding gewonnen hebben onderstreept de kwaliteit van ons internationale netwerk met daarbij het goede teamwork tussen de Night Star Express teams in de Benelux en Duitsland”, aldus Patrick Löwenthal, CEO Night Star Express Hellmann N.V., en Matthias Hohmann, Managing Director Night Star Express GmbH Logistik.

Matthias Hohmann legt uit: “Om Mazda Motor Logistics Europe latere ophaaltijden te kunnen bieden en de transittijden van België naar Duitsland te stroomlijnen, hebben we in Düsseldorf een West hub opgezet. Sinds juli 2019 vertrekken in de loop van de middag en avond dagelijks meerdere vrachtwachtwagens en bestelwagens van het Mazda onderdelenmagazijn. Na ongeveer drie uur bereiken deze voertuigen de Night Star Express West hub in Düsseldorf, worden gelost waarna de zendingen worden verdeeld over de juiste distributieroutes in Duitsland. Het team ter plekke is uitgebreid zodat we alle Mazda dealers, uiterlijk om 08:00 uur onze ’First Class’ leveringen kunnen garanderen. De West hub in Düsseldorf stelt ons in staat om het gehele Night Star Express netwerk te optimaliseren.”

Dieter Renne, Manager After-Sales Service Mazda Motors (Duitsland), wijst erop dat de onderdelendistributie in alle opzichten een belangrijke rol speelt binnen het servicebedrijf van Mazda: “Wij moeten elke nacht een betrouwbare onderdelenlevering bieden. Wij streven naar het hoogste niveau van onze dealers waardoor ook zij hoge verwachtingen hebben van Mazda Motors Logistics Europe. De samenwerking met Night Star Express Hellmann zal bijdragen om aan deze hoge verwachtingen te voldoen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer