Nunner slaat zakgoed op voor ForFarmers • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nunner slaat zakgoed op voor ForFarmers

ForFarmers, een internationale onderneming die complete en innovatieve voeroplossingen biedt voor de veehouderij, gaat de opslag van zakgoedvoeders in Nederland en België centraliseren en uitbesteden aan Nunner Logistics. Hiervoor werd onlangs een 5-jarig contract ondertekend.

De reden om over te gaan tot uitbesteding van de opslag van zakgoedvoeders is dat de huidige magazijnlocaties van ForFarmers voor zakgoed in Nederland en België niet meer genoeg ruimte bieden voor groei. Met ingang van medio augustus zal Nunner de magazijnactiviteiten centraliseren in haar nieuwe warehouse in ’s-Heerenberg. Deze locatie voldoet aan alle moderne functionaliteiten. Hierdoor kan efficiënter gewerkt worden en kan de service richting de klanten van ForFarmers  geoptimaliseerd worden.  De zakgoeddistributieactiviteiten zijn met ingang van 1 juli geheel overgegaan naar Ecotrans Logistics.

vlnr: Erik Groot Wassink (Nunner Logistics), Erwin Cootjans (Nunner Logistics), Pieter Wolleswinkel (ForFarmers), Jeroen Franck (ForFarmers)

Erik Groot Wassink, directeur Special Products, en verantwoordelijk voor Nunners vestiging in ’s-Heerenberg ziet uit naar de samenwerking met ForFarmers, en geeft aan: “Wij zijn trots om deze duurzame speler in de veevoedermarkt te mogen bedienen vanuit onze nieuwe locatie in  ’s-Heerenberg. In combinatie met onze collega’s van Ecotrans zullen wij ervoor zorgen dat we de goederenstromen nog efficiënter en duurzamer laten verlopen.”

Martin Schoenmaker, Managing Director Feed Logistics van Ecotrans Logistics: “De samenwerking van ons bedrijf met Nunner Logistics zal ertoe leiden dat we de service richting de klanten van ForFarmers verder maximaliseren.”

“Deze stap past in de strategie van ForFarmers om voor bepaalde activiteiten samenwerkingen aan te gaan met gespecialiseerde partners”, zegt Pieter Wolleswinkel, COO van ForFarmers. “Op deze manier wil ForFarmers de klantervaring verder optimaliseren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer