Ga naar hoofdinhoud

Pacton levert vijf schuifzeilentrailers aan Wigchers

Wigchers Internationaal Transport uit Schoonoord heeft onlangs vijf Pacton schuifzeilen/kooiaap trailers in gebruik genomen.  Deze opleggers zijn zeer compleet uitgevoerd en beschikken naast een aansluiting voor een meeneemheftruck ook over een naloop fusee as. De trailers in Wigchers-uitvoering zijn ADR/VLG gekeurd en worden voor de olie- en gasindustrie ingezet.

Pacton - Wigchers TXD.345.T achterWigchers Transport heeft er net als andere Pacton-klanten voor gekozen om hun opleggers te laten schooperen.  Hiermee zijn de opleggers ook op latere leeftijd optimaal beschermd tegen roestvorming.  Volgens Pacton een investering die zichzelf zeker terugverdient. Met een totaal toelaatbaar gewicht van 45.000 kg zijn de gekozen BPW assen met trommelremmen een degelijke keuze.

Ook ladingzekering is voor Wigchers Transport een belangrijke aangelegenheid. Naast de bindgaten van 30 mm doorsnede zijn ook de 2-tons bindogen, beide in het randprofiel  geplaatst, voorzien van een TÜV certificaat. Verder heeft Wigchers Transport nog gekozen voor 6 rijen rongkokers welke over de breedte in de 28 mm dikke hardhouten shiplapped vloer geplaatst zijn met de daarbij horende opbergvoorziening.  Een Pacton schuifkap maakt tevens belading van boven mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer