P&O en Scan Global beginnen nieuwe dienst tussen Benelux en Zweden • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

P&O en Scan Global beginnen nieuwe dienst tussen Benelux en Zweden

P&O Ferrymasters en Scan Global Logistics zijn een samenwerking begonnen om dagelijks FTL, LTL en groupage aan te bieden tussen de Benelux en Zweden.

P&O Ferrymasters’ General Manager in Amsterdam, Marcel Manshanden: “Dit nieuwe partnerschap zal onze capaciteit om de juiste oplossingen te vinden voor klanten die geconfronteerd worden met logistieke uitdagingen bij het vervoer van goederen door Europa in een context van tijdkritische, door kosten beperkte supply chains, verder versterken. Onze visie is om ons netwerk verder uit te breiden naar nieuwe gebieden, zodat de handel effectiever en efficiënter kan verlopen, zowel voor onze klanten als voor de economieën die afhankelijk zijn van de goederen die zij leveren. We kijken uit naar het succes dat dit partnerschap zal brengen en naar de uitbreiding van onze samenwerking in de toekomst.”

Scan Global Logistics’ Managing Director voor Scan Global Logistics Road Sweden, Peter Anderson: “Het is een strategisch verantwoorde samenwerking, die laat zien dat zelfs in tijden van onzekerheid er kansen ontstaan en dat de klanten van beide bedrijven met onze gezamenlijke inspanningen nog betere logistieke mogelijkheden zullen ervaren.”

P&O Ferrymasters en Scan Global Logistics zullen dagelijks vertrekken voor Full Truckload (FTL), Less than Truckload (LTL) en Groupage diensten tussen de Benelux en Zweden. De samenwerking zal gebruik maken van een gecombineerd vrachtmodel, waardoor de operationele frequentie en efficiëntie van de route wordt verhoogd, de kosten voor de klanten worden verlaagd en hun aanbod van logistieke oplossingen wordt uitgebreid. Deze laatste stap volgt op de introductie van een aantal nieuwe P&O Ferrymasters diensten in de afgelopen 12 maanden, waaronder verbindingen tussen Boedapest, Duisburg en Rotterdam, en ook tussen Oradea en Lodz.

Scan Global Logistics is een wereldwijde full-service logistieke dienstverlener met het hoofdkantoor in de Scandinavische landen, die uitblinkt in ongecompliceerde logistiek door middel van op maat gemaakte oplossingen van bekwame specialisten, trotse probleemoplossers en gepassioneerde ondernemers. Sinds 1972 is de kern van het DNA van Scan Global Logistics een ‘can-do-attitude’, wendbaarheid en de bereidheid om altijd een stapje verder te gaan, en soms naar links te gaan als anderen naar rechts gaan. Voor Scan Global Logistics is elke uitdaging een kans en in de kern van het bedrijf ligt de bereidheid om boven alles uit te stijgen en alles mee te nemen naar waar dan ook – of het nu gaat om de weg, het spoor, de zee, de lucht of om het even welke andere vorm van transport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer