Ga naar hoofdinhoud

P&O Ferrymasters richt blik op Midden-Oosten

P&O Ferrymasters gaat de komende twee jaar vijf nieuwe vestigingen in Turkije openen om haar netwerk verder te versterken richting het Midden-Oosten en Azië.

P&O heeft al een vestiging in Istanbul, maar opent in de komende twee jaar ook kantoren in Izmir, Ankara, Mersin, Bursa en Gaziantep.

Murat Bog, Freight Management Director bij P&O Ferrymasters: “Deze uitbreiding zal onze oplossingen voor klanten in zowel Europa als Azië verder versterken. De wereld wordt complexer en we zijn op ons best wanneer we de moeilijkste logistieke problemen oplossen.”

“Momenteel bieden we vracht- en intermodale diensten tussen Europa en Turkije, waarbij landroutes, shortsea-verbindingen en weg-spoorroutes worden gecombineerd. We zijn van plan voort te bouwen op ons schema van dagelijkse vertrekken van en naar Azerbeidzjan, Georgië, Irak, Kazachstan, Turkmenistan en Oezbekistan. We maken van Turkije onze centrale hub voor klanten die toegang hebben tot het hele Midden-Oosten, Rusland en Oekraïne. ”

In Turkije werkt P&O Ferrymasters met bedrijven in sectoren zoals fast-moving consumer goods, retail en textiel. Momenteel gebruikt het zijn 45 ‘high cube containervloot en is dit jaar van plan om trailers in zijn activiteiten op te nemen.

P&O Ferrymasters is een toonaangevende pan-Europese leverancier van logistieke oplossingen. Het bedrijf bedient 20 strategische locaties in 13 landen op het continent en exploiteert geïntegreerde weg-, spoor- en zeeverbindingen via een vloot van meer dan 5.000 trailers en containers. Het bedrijf maakt onderdeel uit van P&O Ferries.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer