Reining bouwt nieuwe locatie in Duitsland • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Reining bouwt nieuwe locatie in Duitsland

Reining Transport bouwt een nieuwe locatie in het Duitse Brüggen Bracht. Hiervoor is  een terrein van 2 hectare verworven. Op deze nieuwe locatie worden de afdelingen personeelszaken, personeelsplanning en fleetmanagement samengevoegd. De locatie biedt parkeergelegenheid voor 120 vrachtwagens en heeft eveneens faciliteiten voor opleidingen en training en verblijfsruimtes voor chauffeurs.

Met de investering in deze locatie geeft Reining verdere invulling aan de nieuwe regelgeving uit het  EU-mobiliteitspakket. De investering bedraagt circa 3 miljoen euro. De locatie Brüggen Bracht is centraal gelegen in het werkgebied van Reining.

Reining is gespecialiseerd in volumetransporten met Duitsland, de Benelux, Frankrijk en Zwitserland als grootste afzetmarkten. Het wagenpark omvat 350 eenheden, waarvan 320 in Duitsland geregistreerd. Reining mag zich dan ook rekenen tot een van de grotere dienstverleners in dit specifieke segment.

Lees een uitgebreide reportage over het wagenparkbeheer van Reining in de komende editie van TTM.nlklik hier om abonnee te worden van TTM.nl en niets meer te missen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer