Ritmo wint prijs na jointventure • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Ritmo wint prijs na jointventure

Ritmo, een logistieke dienstverlener uit Eindhoven, heeft onlangs een van de vier `Anglo-Dutch Awards for Enterprise` 2008 gewonnen.

Ritmo bvThe Netherlands British Chamber of Commerce heeft deze prijs, in de categorie kleine en middelgrote bedrijven, toegekend aan Ritmo naar aanleiding van de recente joint-venture met het Engelse PDS Direct uit West-Bromwich. Deze samenwerking stelt beide partijen nog beter in staat om de bestaande dagelijkse lijndienst en dienstverlening vanuit / naar Groot-Brittannië verder uit te bouwen.

“Heldere, gecertificeerde processen en duidelijke, ambitieuze doelstellingen alsmede investeringen in informatietechnologie staan aan de basis van deze succesvolle joint-venture”, aldus Marc Bertelink, algemeen directeur van Ritmo Group. “Het juryrapport beschrijft de evolutie welke beide transportbedrijven hebben doorgemaakt, vanuit een succesvol koeriersverleden naar een netwerk gebaseerde dienstverlening.” Deze prijs is volgens Marc Bertelink een erkenning van de intelligente oplossingen, welke door de lokale organisaties worden ontwikkeld en geïntegreerd in het gemeenschappelijke netwerk.

De samenwerking voorziet in de behoefte om tijdskritische en/of hoogwaardige producten op een efficiënte, veilige en concurrerende manier te vervoeren. Daarnaast biedt de geavanceerde informatievoorziening een antwoord op vragen ten aanzien van de status en de aflevergegevens van de betreffende zendingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer