Rutges Cargo  investeert in uitbreiding Schiphol Logistics Park • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Rutges Cargo  investeert in uitbreiding Schiphol Logistics Park

Rutges Cargo kan met de investering in nog eens een extra warehouse van 5.000 m2 zeggen dat het al haar activiteiten op één locatie, Schiphol Logistics Park, heeft.

Het is inmiddels 2,5 jaar geleden dat Rutges Cargo Europe haar intrek heeft genomen op het Schiphol Logistics Park. In aanvang met 6000 m2 high value opslag en xdock, alles volledig TAPA FSR-A en AEO gecertificeerd.

Begin 2021 is daar ruim 5000 m2 GDP-Pharma aan toegevoegd. In deze bonded omgeving is er ruimte voor 1000 pallets 2-8 graden en ruim 5000 pallets 15-25 graden. Optioneel is er beschikbaarheid voor >50 pallets min 20 graden.

Om in te spelen op de actuele ontwikkelingen, toename van warehouse gerelateerde projecten, alsmede de groeiende vraag vanuit de markt investeert Rutges Cargo Europe met het in gebruik nemen van een extra warehouse van ruim 5000 m2 voor warehouse en xdock activiteiten.

Met het in gebruik nemen van de extra 5000 m2 is Rutges Cargo Europe voorbereid op de vraag vanuit de markt, en zullen wij met name op het gebied van VAL activiteiten flink uitbreiden. De locatie is bonded gecertificeerd, wat zich perfect leent voor de markt waarin wij ons bevinden.

Wilco Maas, warehouse manager en verantwoordelijk voor de implementatie is enorm verguld met dit feit en vult aan dat September 2022 de ruimte compleet opgeleverd zal worden, met een bulk locatie, 2800 palletplaatsen aan stellingen alsmede een grote xdock ruimte, in totaal beschikt Rutges Cargo Europe op het Schiphol Logistics Park dan over een ‘state of the art’ faciliteit van 17000 m2 warehouse wat klaar is voor een zonnige toekomst.

Rutges Cargo Europe is een innovatieve en door kwaliteit gedreven logistiek dienstverlener met een grote variëteit gewaardeerde klanten in de farmaceutische industrie, high value, sensitive en lucht- en ruimtevaarttechniek. Onze benadering naar deze branches is professioneel: onze expertise en infrastructuur dienen als basis voor warehouse en transportoplossingen afgestemd op de behoeften van onze opdrachtgevers.

Het hoofdkantoor van Rutges Cargo Europe staat in Rozenburg Schiphol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer