Ga naar hoofdinhoud

Same Day Express stelt netwerk open voor nieuwe markten

Same Day Express biedt Nederlandse bedrijven de kans om hun klanten dezelfde dag te beleveren. Elke (werk)dag om 12.00 uur vertrekken vanuit Vianen meer dan 60 bestelauto’s om goederen voor 15.30 door heel Nederland te bezorgen. Met een nieuwe website, bedrijfsfilm en huisstijl – zichtbaar op voertuigen en op het pand in Vianen – stelt Same Day Express het strakke en efficiënte distributienetwerk nu ook open voor retailers, servicemonteurs, installateurs, drukkerijen en andere bedrijven.

Neem een drukkerij die ’s ochtends een spoedopdracht ontvangt, maar ontdekt dat de juiste papiersoort niet op voorraad ligt. Of een heftruckmonteur die met een spoedreparatie bezig is, maar niet het juiste onderdeel in zijn bestelauto heeft liggen. Met de diensten van Same Day Express kunnen deze bedrijven toch in de behoeften van hun klanten voorzien. Zendingen die voor 12.00 bij de distributie hub in Vianen zijn, leveren de bezorgers nog voor 15.30 af.

Same Day Express is de pionier op het gebied van same-day distributie in Nederland. Deze logistiek dienstverlener beschikt al sinds 2000 over een uiterst succesvol distributienetwerk voor spoedzendingen in de automobielsector. Meer dan 60 bestelauto’s vertrekken elke dag om 12.00 uur vanuit Vianen om zendingen voor 15.30 uur door heel Nederland af te leveren. Dankzij deze unieke dienst zijn autobedrijven in staat om onderdelen die ’s ochtends zijn besteld, nog dezelfde dag in te bouwen in de auto’s van hun klanten.

Same Day Express levert deze dienstverlening nu ook aan bedrijven in de retail, ICT, aftersales, installatietechniek en grafische industrie. Zendingen die in de loop van de ochtend worden aangeboden, haalt Parts Express op bij de afzender. In de distributie hub in Vianen worden de zendingen verdeeld over de bestelauto’s, die stipt om 12.00 uur vertrekken. Voor 15.30 uur leveren de chauffeurs ze af op bestemmingen in heel Nederland.

Same Day Express is niet alleen een snelle, maar ook betrouwbare en goedkope oplossing voor bedrijven met extreem korte levertijden. De betrouwbaarheid wordt gegarandeerd door het distributienetwerk van Parts Express, dat al sinds 1992 wordt ingezet voor nacht- en dagdistributie in de hele Benelux. Dankzij jarenlange ervaring en doorontwikkeling is een soepel draaiend, kwalitatief hoogstaand distributienetwerk ontstaan waarin niets aan het toeval wordt overgelaten. Zowel bij het inladen als bij het afleveren worden alle zendingen gescand. Middels tracking & tracing kunnen klanten de status van die zendingen op de voet volgen. Same Day Express-zendingen worden in 99,2 procent van de gevallen op tijd afgeleverd.

Daarbij is SameDay Express volgens het bedrijf zelf ook een aantrekkelijk geprijsde oplossing. Pakketten bereiken hun eindbestemming tegen een fractie van de kosten die een koerier rekent. Om alle mogelijkheden beter onder de aandacht te brengen, is voor Same Day Express een nieuwe campagne met een nieuwe huisstijl gestart, die onder meer zichtbaar is op de website, de bestelauto’s en de gevel van de distributie hub in Vianen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer