Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking CheapCargo en Lastminutecargo

CheapCargo.com en Lastminutecargo.nl gaan samenwerken. Binnenkort zal Lastminutecargo.nl eveneens haar tarieven en diensten publiceren op de website van CheapCargo.com. Door de samenwerking vergroten beide organisaties de voordelen voor hun klanten.

cheapDe klanten van CheapCargo.com, de verladers, hebben door de samenwerking binnenkort ook toegang tot de diensten van de acht landenspecialisten van Lastminutecargo.nl. Daarnaast kunnen zij profiteren van lagere prijzen voor minder urgente zendingen die binnen Europa  de eindbestemming via de weg vinden.

Lastminutecargo.nl heeft dankzij CheapCargo.com een breder bereik in de markt. De klanten van Lastminutecargo.nl kunnen op hun beurt intra-Europese bestemmingen ook gemakkelijk versturen via CheapCargo.com. Lastminutecargo.nl stelt zich ten doel om de laatste palletplaatsen die overblijven op de internationale ritten van last minutede initiatiefnemers, op het laatste moment toch nog te vullen. In ruil daarvoor, biedt men dagelijks wisselende tarieven die beduidend lager liggen dan de ‘standaard’ markttarieven. Hierdoor kunnen de tarieven voor een rit op de ene dag soms wel 25 procent lager liggen dan op een andere dag.

Lastminutecargo.nl is een initiatief van acht transportbedrijven die gespecialiseerd zijn in groupagevervoer via de weg en allen specialist zijn voor Europese bestemmingen. Daarmee bedienen de transporteurs een deeloplossing voor het brede scala aan transportoplossingen van CheapCargo.com.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer