Ga naar hoofdinhoud

Samsung SDS wordt strategisch partner DPD

Samsung SDS sluit een strategisch partnership met pakketservice DPD en breidt hiermee zijn aanbod en betrouwbaarheid in transportoplossingen verder uit. Samsung SDS kan zijn klanten zo meer transportmogelijkheden aanbieden en versterkt zijn positie op de snelgroeiende e-commerce markt in Europa.

Samsung SDS breidt met deze partnership met DPD zijn last-mile dienstverlening uit. Samsung SDS kan nu expres en regulier wegvervoer aanbieden door heel Europa. De groeiende e-commerce markt zorgt ervoor dat steeds meer bedrijven de aflevermogelijkheden binnen hun huidige service willen vergroten en klantgerichter maken. DPD speelt op deze wens in met de Predict-service. Deze service zorgt voor een optimale communicatie met de ontvanger. De ontvanger ontvangt bijvoorbeeld een melding wanneer het pakket wordt bezorgd met een tijdsvenster van 1 uur.

Eric Dietz, CEO bij DPD Nederland: “DPD is bijzonder blij met het nieuwe partnership met Samsung SDS. De e-commerce groeit hard en daar moeten wij en andere bedrijven op inspelen. Onze service is erop gericht om de bezorging zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Dit doen we onder andere met Predict, een unieke DPD-service, waarbij bedrijven de communicatie naar de eindklanten optimaliseren. Daarbij staat bij ons CO2-neutrale bezorging van pakketten hoog in het vaandel. Wij streven er voortdurend naar om onze koolstofvoetafdruk terug te dringen en de resterende te compenseren.”

Mr. SeungBin Yim, president van Samsung SDS EU / CIS, zegt: “Samsung SDS breidt zijn logistieke diensten in de e-commerce markt snel uit. Door samen te werken met DPD kunnen we onze klanten nog meer mogelijkheden bieden op het gebied van transport. Vanaf nu kunnen we expres en regulier wegvervoer aanbieden.”

“Met deze samenwerking breiden we onze betrouwbaarheid verder uit in transportoplossingen, die worden aangeboden vanuit onze multi-user warehousing faciliteit in Tilburg. Dat DPD een transportnetwerk kan aanbieden dat geschikt is om meerdere items met batterijen te verwerken, is voor ons van extra toegevoegde waarde”, voegt Ward Brekelmans, Manager Business Development bij Samsung SDS EU / CIS, toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer