Ga naar hoofdinhoud

Snel helpt Blokker in gekte webshopleveringen

Snel Shared Logistics nam onlangs het transport over van Blokker, maar helpt de retailer nu ook met de enorme drukte van webshopleveringen die is ontstaan met Black Friday en voorlopig nog wel voortduurt.

PostNL kan zoals het zelf aangeeft de enorme vraag naar pakketleveringen niet goed aan. Blokker geeft haar klanten de mogelijkheid om hun pakket wel op tijd in ontvangst te nemen via de Click & Collect-zendingen uit de grootse webshop van Blokker. Naast de ruim 170 winkels die Snel dagelijks dedicated levert vanuit Geldermalsen rijdt Snel met haar eigen distributienetwerk ook nog eens langs de overige 280 Blokker-winkels. Op deze manier worden alle Blokker-vestigingen in Nederland dagelijks tijdig voorzien van de vele duizenden webshoporders van klanten. Door de coronadrukte en eroverheen de verschillende feestdagen lopen de pakketvervoerders helemaal vast en nemen de vertragingen enorm toe. Voor Blokker is het meteen een mooie ervaring om bij SNEL deel uit te maken van een van de meest verdichte stadsdistributienetwerken in de Benelux.

Snel  leverde een OTD (on time delivery) van 99,6 procent Zo’n 280 extra afleveringen met volle containers aan bestellingen aan winkels erbij met alle tijdsrestricties en andere beperkingen n steden vraagt wel een extra inspanning, maar Blokker is er enorm mee geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer