Ga naar hoofdinhoud

STEF breidt uit in Saintes

Logistiek dienstverlener STEF breidt haar vestiging in Saintes, nabij Brussel, uit voor de verwerking van verse voedingsproducten.

De uitbreiding past binnen de ambities van de STEF-groep om haar aanbod van nationale en internationale cross-docking activiteiten verder te laten groeien.

Centraal gelegen, op nauwelijks 25km van Brussel, vergroot STEF Transport Saintes de gekoelde site (+2°C/+4°C) naar 7 500m² en laat zo haar capaciteit met 50 procent groeien.

Deze uitbreiding zorgt volgens STEF  niet alleen voor een verhoogde efficiëntie tussen de nationale en Europese transportactiviteiten, ze biedt bovendien ook mogelijkheid voor gekoelde opslag (+2°C/+4°C).

Gauthier Morel, Algemeen Directeur van STEF België: “Deze uitbreiding bevestigt onze positie als referentiespeler in het transport en de logistiek van verse voedingsproducten in België. Ze stelt ons in staat om nog flexibeler en competitiever in te spelen op de dagelijkse behoeften van onze klanten en hen te begeleiden bij hun ontwikkelingen en groei.”

STEF België telt 400 medewerkers en 4 vestigingen : één in Brussel (stadsdistributie), twee in Saintes (transport en logistiek) en één in Courcelles (logistiek).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer