Stef neemt Netko over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Stef neemt Netko over

Logistiek dienstverlener Stef Nederland neemt alle aandelen van branchegenoot Netko in Raalte over. De Stef Groep had al veertig procent van het kapitaal van Netko in handen maar breidt haar aandeel nu uit tot 100 procent.

De overname versterkt de aanwezigheid van de Stef Groep in Nederland en haar status als belangrijke speler in de transport- en logistieke sector voor verse voedingsproducten. Netko was actief in dienstverlening in koel- en diepvrieslogistiek. Het bedrijf heeft 100 werknemers en een wagenpark van 50 voertuigen. Netko werd opgericht in 1999.

Met de overname telt Stef Nederland voortaan 350 medewerkers en bijna 20.000 m² aan opslag- en cross-dockingruimte verspreid over drie locaties:

  • in het noordoosten in Raalte (de voormalige Netko-vestiging): een transport- en logistieke vestiging in koeling (+2 / +4 °C) van 2.500 m²;
  • in het zuidoosten in Eindhoven: een transport- en logistieke vestiging in koeling (+2 / +4 °C) van 2.000 m²;
  • centraal in Bodegraven: een transport- en logistieke vesting in koeling en diepvries van 14.500 m² .

Christian Dooms, directeur van Stef Nederland, zegt: “We zijn blij dat we het bedrijf Netko binnen Stef Nederland kunnen integreren. Deze operatie stelt ons in staat ons territoriaal transportnetwerk te versterken en op een efficiënte manier alle productie- en consumptiegebieden van Nederland te bestrijken.”

Willy Horenberg, directeur van Netko, wordt binnen Stef Nederland directeur Stef Raalte: “De volledige integratie binnen de Stef-groep is een natuurlijke voortzetting van onze samenwerking en biedt onze klanten een garantie voor continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening in een erkend Europees netwerk.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer