Ga naar hoofdinhoud

Thermotraffic ook naar Nederland

Thermotraffic breidt het netwerk voor geconditioneerd groupagevervoer uit naar Nederland. Het bedrijf richt zich daarbij op klanten uit de farmaceutische industrie.

ThermotrafficThermotraffic start eerst met twee ritten per week, in de temperatuurzones +2/+8˚C en +15/+25˚C naar een distributiecentrum in Amsterdam. “We verwachten voor de komende jaren een grote stijging in vraag van de farmaceutische industrie naar dit soort vervoer. Nu we Nederland in ons netwerk opnemen, versterken we onze marktpositie voor geconditioneerd vervoer van farmaceutische producten in Nederland”, aldus managing director Falko Thomas. Volgens Thermotraffic is groupagevervoer bijzonder geschikt voor kleine zendingen van een tot vijf europallets.

Vanuit het dc in Amsterdam worden de producten direct verspreid naar groothandel, ziekenhuizen en apotheken. De zendingen komen volgens Thermotraffic binnen 24 uur na aankomst in het dc bij de klant. De complete supplychain wordt georganiseerd en in de gaten gehouden door Thermotraffics Pharma Competence Center.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer