Thijs Logistiek bouwt nieuw dc • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Thijs Logistiek bouwt nieuw dc

Thijs Logistiek, specialist in fijnmazige distributie, laat een nieuwe crossdock en warehouse bouwen in Weert. Voor de nieuwbouw beschikt het familiebedrijf over een kavel van iets meer dan 26.000 vierkante meter op bedrijventerrein De Kempen in Weert. Het nieuwe pand zal aan het einde van dit jaar operationeel zijn. De grondwerkzaamheden op de nieuwe locatie, Witvennenveld 2 te Weert, zijn eind april gestart.

Er komt een gebouw van 189 meter lang en 40 meter breed. Het kantoor wordt 700 vierkante meter groot en het crossdock wordt 5.000 vierkante meter groot. In het warehouse (waarin ook opslag van gevaarlijke stoffen mogelijk is) is er ruimte voor 4.000 pallets. In de toekomst kan het zowel het crossdock als het warehouse nog worden uitgebreid. Thijs Logistiek huurt het gebouw op een langjarige termijn van vastgoedontwikkelaar WDP.

Het aantal beschikbare standaarddocks (42 stuks) is het dubbele van het huidige aantal. Daarnaast worden er ook nog 11 docks gerealiseerd speciaal voor distributie van kleinere pakketten.  Eind dit jaar moet het nieuwe pand operationeel zijn.

Het nieuwe pand biedt Thijs Logistiek de ruimte om de ambities richting de toekomst verder vorm te geven op het gebied van e-filfulment en warehousing. Thijs Logistiek blijft daarnaast ook uw partner voor de fijnmazige distributie in de regio en de Benelux.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer