TIP levert 28 ADR chassis aan Koops • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TIP levert 28 ADR chassis aan Koops

TIP Trailer Services heeft onlangs met Koops Transport Rotterdam een nieuw full service contract gesloten voor 28 nieuwe drie-assige 20 ft ADR chassis. Recentelijk zijn de eerste ADR chassis van het merk LAG aan de klant geleverd in de huisstijl van Koops.

Chassis LAG Koops TIP Trailer Services

Op wens van de klant zijn de nieuwe drie-assige 20ft chassis voorzien van een lager eigen gewicht en strengere veiligheidsrichtlijnen. Vooral fabrieken eisen tegenwoordig veiligere methodes bij het in- en afstappen vanaf de achterzijde van een chassis. Hieraan voldoen de nieuwe chassis.

Naast de levering en het advies biedt TIP Trailer Services ook een compleet full service pakket aan. TIP Trailer Services managed de volledige vloot op het gebied van onderhoud en banden service en maakt voor de klant alle controle en service beurten inzichtelijk door de toevoeging van haar reporting tools. Koops Transport Rotterdam B.V. en TIP Trailer Services hebben al decennia een succesvol samenwerkingsverband. Met de nieuwe investering bevestigen beiden partijen het vertrouwen in elkaar, en kijken samen positief naar de toekomst. Hiermee versterkt TIP Trailer Services de positie als dé integrated solution provider in de Benelux.

Koops Transport vervoert dagelijks tankcontainers met een grote verscheidenheid aan producten, zowel IMO-geclassificeerd als niet geclassificeerd. De voertuigen zijn volledig ADR uitgerust voor de meeste klassen gevarengoed. Tevens rijden dagelijks schuifzeiltrailers en kastentrailers in Duitsland, België en Frankrijk. Koops Transport vindt het belangrijk om flexibel te zijn. Daarbij hecht Koops Transport aan een goede relatie met klanten en medewerkers en telt meer dan 80 trekkende eenheden en 120 vervoerende eenheden tot hun vloot.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer