Ga naar hoofdinhoud

T’rent levert LZV aan Kuypers Neer

Kuypers Neer heeft onlangs een nieuwe LZV-combinatie in gebruik genomen die is gerealiseerd in samenwerking met T’rent, Scania en Terberg.

PB_1_046Volgens T’Rent was de belangrijkste eis  bij de ontwikkeling een combinatie te bouwen waarvan het trekkende voertuig zonder aanpassingen de beide opleggers, onafhankelijk van elkaar, met of zonder meeneemheftruck, kan vervoeren. Het resultaat: een korte Scania megatrekker, een H&W Double-B oplegger met een modulaire afzetbak en een ‘standaard’ megatrailer binnen de 25,25 meter gecompleteerd met een Terberg KingLifter meeneemheftruck. Voor het achterwaarts laden en lossen van enkel de afzetbak kan deze eenvoudig op de achterste twistlock-positie van het Double-B chassis geplaatst worden. Door ook nog eens slim gebruik te maken van het Gooseneck-principe is extra binnenhoogte voor de afzetbak behaald.

Deze LZV-combinatie, met een GVW van 57,5 ton, wordt door Kuypers Neer voornamelijk ingezet voor het transport van bouwmaterialen, isolatiemateriaal en verpakkingsmaterialen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer