Ga naar hoofdinhoud

TTS Rijssen groeit richting Oost-Europa

Transportbedrijf TTS Quality Logistics uit Rijssen heeft haar portfolio de afgelopen jaar sterk uitgebreid en noemt zichzelf nu allround logistiek dienstverlener. Vooral richting Oost-Europa is de dienstverlening uitgebreid. De service wordt komende tijd aan de wereld bekendgemaakt door een mediacampagne op de radio.

TTSTransport4jpgDoor het optimaliseren van verschillende bedrijfsprocessen en het vergroten van het aantal vertrekken richting verschillende bestemmingen kan TTS Quality Logistics elke logistieke vraag positief beantwoorden. Zo is het aantal vertrekken naar diverse landen in Oost Europa, als Kroatië en Tsjechië, maar ook de Baltische Staten en Polen enorm gestegen. Nagenoeg dagelijks vertrekken er vrachtwagens onder de vlag van TTS met groupage zendingen en deelpartijen. Zelfs de bestemmingen als Kazachstan, Oezbekistan en Kirgizië ver buiten Europa hebben een wekelijks vertrek.

Bovendien beschikt TTS Quality Logistics over ruime mogelijkheden voor de opslag, overslag en verwerking van goederen in Nederland. In eigen beheer, vlakbij de snelweg A1, kan tot wel 20.000 vierkante meter aan goederen worden opgeslagen. Gebruikmakend van verschillende warehouses biedt TTS voor elk soort product opslagcapaciteit aan. Van simpele handelsgoederen tot warehousing van Food en Feed producten onder de hoogste kwaliteitseisen. En dat is een keiharde garantie, want het bedrijf beschikt over een groot arsenaal aan certificaten en keurmerken, variërend van ISO 9001 en ISO 22000 tot Bio-SKAL, GMP B3 en AEO-F.

TTS spreekt zelf van een ‘totaalpakket aan diensten’. Zo beschikt het bedrijf over een eigen customs afdeling die alle douanezaken verzorgt, kunnen goederen verkoopklaar worden gemaakt door ze bijvoorbeeld te verpakken en stickeren, en biedt een uniek systeem van voorraadbeheer altijd een actueel inzicht in de voorraadstand.

Om de naamsbekendheid van TTS Quality Logistics een verdere boost te geven is er een grote mediacampagne gestart. De aankomende weken is een ludiek spotje te horen van TTS op radiozenders als Radio538, Radio 1 en BNR Nieuwsradio.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer