Ga naar hoofdinhoud

TV-programma ‘Vermist’ op zoek naar medewerkster De Rijke

Het TV-programma ‘Vermist’ besteedt vrijdagavond aandacht aan de vermissing van Farida Zargar, een medewerkster van transportbedrijf de Rijke in Spijkenisse.

Vermist: Farida ZargarDe 21-jarige Farida Zargar wordt sinds 5 augustus vermist. De vrouw vertrok die middag op haar herenfiets van haar werk bij transportbedrijf de Rijke in Spijkenisse. De weg naar huis leidt door het Mallebos, maar dat is door de politie grondig uitgekamd. Geen fiets, geen Farida, geen telefoonsignaal, geen banktransacties, niets.

Haar moeder Katja sluit niet uit dat Farida is onvoerd door de Afghaanse familie van haar echtgenoot. De vader van Farida is zelf twee jaar geleden op mysterieuze wijze verdwenen tijdens familiebezoek en nooit is nog iets van hem vernomen. Na de televisie-uitzending van 3 september kwamen diverse tips binnen en Farida’s vrienden bezoeken – met een team van ‘Vermist’ – de genoemde locaties. Farida’s vriend Stefan gelooft niet dat ze in de prostitutie is beland. Van de zelfmoordtheorie die de politie aanhoudt, wil hij niets weten. En ook dat ze uit vrije wil weg is, kan er bij hem niet in: ‘Er moet haar iets ergs zijn overkomen. Elke dag duurt langer, elke dag word ik een stukje banger.’

In ‘Vermist’ van vrijdag 17 september de zoektocht van Farida’s vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer