Twee nieuwe Renaults T High voor Netwerk • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Twee nieuwe Renaults T High voor Netwerk

Paashuis Bedrijfswagens heeft onlangs twee nieuwe Renault Trucks geleverd aan Netwerk Transport & Logistiek uit het Gelderse Dinxperlo. De trucks worden ingezet voor het vervoer van stukgoed en ADR.

Deze nieuwe Renault Trucks type T High, beschikken over een 480 PK sterke motor en zijn voorzien van een nieuwe huisstijl op de T-High Sleeper Cab. Netwerk kiest voor Renault Trucks vanwege de goede ervaringen met het merk. “Met name het comfort en het brandstofverbruik spelen hierin een grote rol”, aldus Ferdy Bruntink, directeur-eigenaar van Netwerk Transport & Logistiek.

Voor de optimalisering van het brandstofverbruik heeft Netwerk in samenspraak met Renault Trucks-dealer Paashuis Bedrijfswagens gekozen voor het Pack Fuel Eco op de nieuwe Renault Trucks. Voor het optimale leefcomfort in de cabine, is er gekozen voor een standairco af fabriek en het Pack Comfort Live High Sleeper. In dit pack zitten opties als een draaibare bijrijdersstoel easy access, onderbed Extensia Ultimate en vier luidsprekers en twee tweeters voor een optimaal geluid.

Netwerk Transport & Logistiek is opgericht in 1993 en sinds 2000 voeren Ferdy en Monique Bruntink het beleid. Transportbedrijf Netwerk is gespecialiseerd in (ADR) tautlinervervoer & koeriersdiensten en richten zich op het distributievervoer van stukgoed en complete ladingen, voornamelijk op Duitsland. De vloot van Netwerk bestaat tegenwoordig uit veertien trekkende eenheden en acht charters, waarvan drie Renault Trucks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer