Ga naar hoofdinhoud

Twentepoort vervoert voor Solar Team Twente

Twentepoort Logistiek is de nieuwe partner van Solar Team Twente en zal het volledige binnenlandse transport uit handen nemen. Het betreft vooral onderdelen en mallen, maar ook het transport van de zonneauto zelf zal door Twentepoort Logistiek georganiseerd worden.

Als expediteur heeft Twentepoort Logistiek zelf aandacht voor duurzaamheid en ligt er focus op bijvoorbeeld het verminderen van ‘lege kilometers’. Door het specialisme en grote netwerk transporteurs voor bestemmingen in Oost-Europa, Rusland en Centraal-Azië is er bijna altijd een passende logistieke oplossing. Dit kan zowel regulier wegtransport zijn, maar ook gekoeld en diepvriestransport of speciaal / exceptioneel transport.

“De samenwerking met Solar Team Twente past goed in ons MVO-beleid”, aldus Gerwin Teunis, teamleider sales bij Twentepoort Logistiek. “Intern proberen we zo duurzaam mogelijk te werken en ook in onze dienstverlening staat dit hoog in het vaandel. Het stimuleren van  duurzaamheid binnen de transport- en logistieke sector door middel van het partnership met Solar Team Twente is een logische volgende stap.” Twentepoort Logistiek organiseert het binnenlandse transport van onderdelen, mallen en de zonneauto zelf. Daarnaast wordt er ondersteund op het gebied van planning en organisatie van logistieke zaken.

Foto: Solar Team Twente, via Flickr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer