Ga naar hoofdinhoud

UPS rondt de overname van MNX Global Logistics af

UPS neemt MNX Global Logistics definitief over. MNX is een wereldwijde tijdsgebonden logistieke dienstverlener. De overname werd afgerond op 2 november 2023, nadat alle wettelijk vereiste goedkeuringen waren verkregen.

De overname van MNX vergroot de mogelijkheden van UPS voor tijdsgebonden vervoer, met name voor klanten binnen de gezondheidszorg in de Verenigde Staten, Europa en Azië. MNX heeft een sterke reputatie op het gebied van betrouwbare en tijdsgebonden levering van kritieke goederen en is binnen Nederland gevestigd in Amsterdam. De expertise van het bedrijf in het transporteren van radiofarmaceutica en temperatuurgevoelige producten zal UPS Healthcare, waaronder de faciliteiten in Roermond en Venlo en haar dochteronderneming Marken – dat zich bezighoudt met de logistiek van klinische proeven – helpen voldoen aan de groeiende vraag naar deze diensten binnen de gezondheidszorg. Met de extra expertise van MNX zal UPS wereldwijd toonaangevende service blijven bieden aan klanten die behoefte hebben aan tijdsgebonden, temperatuurgevoelige logistieke oplossingen.

De overname van MNX is onderdeel van de voortdurende strategie van UPS om te investeren in nieuwe technologieën en mogelijkheden om klanten te voorzien van de meest betrouwbare en efficiënte logistieke oplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer