Ga naar hoofdinhoud

Van den Bosch scoort prima als werkgever

Er is al heel veel gezegd, tot in rechtbanken aan toe, over de rol van logistiek dienstverlener Van den Bosch als werkgever. De meningen verschillen nogal maar het is een feit dat Van den Bosch opnieuw het keurmerk World-class Workplace in de categorie Global heeft ontvangen. Dit onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap wordt jaarlijks toegekend door onderzoeksbureau Effectory. Begin dit jaar voerde Effectory een onderzoek uit onder de medewerkers van alle vestigingen van Van den Bosch. De logistiek dienstverlener scoort bovengemiddeld ten opzichte van andere onderzochte organisaties die internationaal actief zijn.

Dat Van den Bosch wederom het keurmerk ontvangt in de categorie Global past goed bij de internationale koers die Van den Bosch vaart. Michiel van Kessel, Director Staff Services: “In 2021 zijn we erin geslaagd dit keurmerk te behalen, gebaseerd op de beoordeling van onze eigen medewerkers. Dat we dit keurmerk nu wederom behalen maakt ons trots. Bovendien is het een bevestiging dat de gekozen koers bijdraagt aan goed werkgeverschap en medewerkersbetrokkenheid.”

Leren en ontwikkelen

Leren en ontwikkelen staat bij Van den Bosch hoog in het vaandel. Met een eigen Academy en programma’s in het kader van persoonlijke ontwikkeling is Van den Bosch altijd in beweging. Met ruim achthonderd gedreven medewerkers, twaalf vestigingen en activiteiten over de hele wereld zet Van den Bosch zich iedere dag in om een uitdagende en internationale werkomgeving te bieden. Van Kessel: “Er is de afgelopen jaren hard gewerkt aan belangrijke thema’s als de introductie van nieuwe medewerkers, ontwikkeling van leiderschap, communicatie en performance management. Deze waardering krijgen we nu terug van onze medewerkers.”

World-class Workplace

World-class Workplace, in Nederland voorheen bekend als ‘Beste Werkgevers’, is 15 jaar geleden geïntroduceerd door Effectory. Inmiddels is het uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Organisaties kunnen het keurmerk alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer