Ga naar hoofdinhoud

Van Dingenen overgenomen door investeerder Globitas

Familiebedrijf Van Dingenen Transport uit Hapert is verkocht aan investeerdersmaatschappij Globitas. Dat meldt de familie op de website. Jan en Karin van Dingenen zullen (voorlopig) nog betrokken blijven bij het bedrijf.

“Met het oog op de continuïteit van ons familiebedrijf en voor het behouden van wat voor ons belangrijk is, hebben wij met pijn in ons hart maar met veel trots besloten om ons familiebedrijf over te dragen aan een partij buiten de familie. We zijn daarvoor niet over één nacht ijs gegaan! Na een zorgvuldig traject hebben we een partner gevonden in Globitas. Een partij waarvan wij denken dat ons familiebedrijf in goede handen is en een mooie toekomst is veiliggesteld. Met als doel om samen met iedereen ons mooie bedrijf te laten zijn en blijven wat het al ruim 85 jaar is. Gewoon Van Dingenen!”, zo schrijven Jan en Karin in een verklaring op de website.

“Voor ons personeel, onze klanten en leveranciers zal er niet veel veranderen, ‘business as usual’. Tevens blijven de aanspreekpunten binnen het bedrijf onveranderd. Wij willen graag iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren en we zijn ervan overtuigd dat het managementteam samen met Globitas, zorgt dat Van Dingenen Transport succesvol blijft!”, aldus Jan en Karin van Dingenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer