Van Duuren en H.Essers stappen in bij CargoLine • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Van Duuren en H.Essers stappen in bij CargoLine

Stukgoednetwerk CargoLine heeft met H.Essers en Van Duuren twee nieuwe partners. Met ingang van 1 oktober jl. vervangen zij Rotra, dat door de overgang naar Kuehne + Nagel het netwerk heeft verlaten.

H.Essers is in België marktleider als het gaat om het transport van gevaarlijke goederen, pharma- en healthcarelogistiek. H.Essers gaat vanuit haar vestigingen Genk en Vilvoorde met dagelijkse ritten deelnemen in CargoLine.

Sinds 1 september werkt CargoLine ook in Nederland samen met van Duuren. De stukgoedspecialist, gevestigd in Vianen, is in 2004 opgericht door de broers Jeroen en Jasper van Duuren en is sindsdien onafgebroken aan het groeien. Het bedrijf, dat bedrijven als Epson, Footlocker en diverse luchtvaartmaatschappijen tot zijn klantenkring rekent, heeft onlangs zijn vestiging aanzienlijk uitgebreid en HACCP-conform gemaakt.

“Met hun dynamische oriëntatie passen de twee middelgrote bedrijven perfect bij onze alliantie”, legt Bernd Höppner uit, Managing Director International Land Transport bij CargoLine. “Beide bedrijven zijn zeer goed gepositioneerd in hun respectievelijke landen en zijn daarom gemakkelijk in staat om onze eisen op het gebied van productbelofte, kwaliteit en IT op een betrouwbare manier te implementeren. Bij CargoLine hebben ze toegang tot een naadloos partnernetwerk in heel Europa, een hoog niveau van expertise op het gebied van gevaarlijke stoffen, interessante diensten zoals dubbelbemande levering aan eindgebruikers transporten met een standaardtemperatuur van minstens vijf graden Celsius, en nog veel meer.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer