Ga naar hoofdinhoud

Veenstra|Fritom is een driesterrenbedrijf

Veenstra|Fritom uit het Friese Heeg maakte afgelopen vrijdag officieel de sprong van één naar drie Lean & Green sterren. Door het implementeren van groenere oplossingen en het nemen van strategische maatregelen, heeft het bedrijf vooruitgang geboekt in het verminderen van de CO2-uitstoot. De Lean & Green sterren zijn hiervan een onafhankelijke bevestiging en Veenstra|Fritom is het tweede bedrijf in Nederland dat in één keer drie sterren krijgt toegekend. “Een buitengewone prestatie waar we heel trots op zijn”, aldus Wessel Veenstra, algemeen directeur. 

Het bedrijf, dat onlangs ook haar 95-jarig jubileum inluidde, heeft in de afgelopen maanden een intensief traject doorlopen voor het behalen van meer Lean & Green sterren. Het programma, een Europees initiatief dat bedrijven in de transport- en logistieke sector stimuleert om de CO2-uitstoot te verminderen, beloont bedrijven met sterren op basis van hun inspanningen en resultaten op het gebied van duurzaamheid. 

De sterren zijn daarmee een erkenning van de toewijding van Veenstra|Fritom om duurzaamheid centraal te stellen in haar bedrijfsactiviteiten. “Wij zijn blij met het behalen van de Lean & Green sterren,” zegt Wessel R. Veenstra. “Het illustreert ons streven naar duurzaamheid is een mooie erkenning van onze inzet voor een groenere logistieke sector. We zijn trots op ons team die dit succes mogelijk heeft gemaakt.”

Het transportbedrijf blijft ook in de toekomst investeren in innovatieve oplossingen en samenwerkingen om verdere CO2-reductie en duurzame prestaties te realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer