Verhoeven Logistics werkt voor Solid Semecs • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Verhoeven Logistics werkt voor Solid Semecs

Verhoeven Logistics gaat een shuttledienst opzetten tussen haar overslagcentrums in Uden en Ebersbach en de productiefaciliteit van Solid Semecs in Slowakije.

verhoeven logisticsSolid Semecs is een Electronic Manufacturing Services (EMS) provider in Europa, met haar hoofdkantoor in Uden, NL, een verkoop en engineerings kantoor in Heidelberg, DE en een productieplant in Slowakije.

Met meer dan 25 jaar ervaring is Semecs een toonaangevend bedrijf op het gebied van ontwikkeling, engineering en productie van rigid’s en flexible PCBA’s en modules voor de meest complexe applicaties van de hedendaagse markt.

Vanuit de productiefaciliteit in Slowakije verzorgt Verhoeven Logistics een shuttledienst naar haar overslagcentrums in Uden en Ebersbach. Van daaruit worden de klanten van Semecs in Europa bediend. Hiermee vervalt de eigen magazijnfunctie van Solid Semecs bv in Uden, wat volgens Verhoeven een aanzienlijke besparing in de totale logistieke kosten betekent.

“Naast deze overweging, waren in het bijzonder de korte transittijden en de betrouwbare communicatielijnen doorslaggevend in de keuze van Semecs. Aan beiden criteria kon Verhoeven, door haar opgebouwde logistieke netwerk binnen Europa, voldoen”, aldus een woordvoerder van Verhoeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer