fbpx Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – STEF opent vestiging in Algarve

Logistiek dienstverlener STEF opent maandag een nieuwe logistieke vestiging voor voedingsproducten in Algoz in de Algarve, de zuidelijke regio van Portugal. Deze site, met een omvang van 1200 m² onder geleide temperatuur, heeft tot doel het netwerk van de groep in Portugal te versterken.

Met zijn strategische ligging beantwoordt STEF Algarve aan de groeiende behoeftes van de regio inzake het te behandelen goederenvolumes en leveringstermijnen.

Deze nieuwe vestiging maakt het verzamelen en distribueren van voedingsmiddelen bestemd voor de regionale markt mogelijk, evenals het verhandelen van lokale producten op de nationale en Europese markt.

“Met de oprichting van deze nieuwe vestiging in Algarve beschikt STEF voortaan over een volledige dekking van het land. Deze investering laat ons toe bij te dragen aan de ontwikkeling van een regio in volle expansie, in het bijzonder dankzij de groeiende toeristische sector. De STEF teams zijn trots om op die manier te mogen bijdragen aan de ontwikkeling van de Portugese voedingsindustrie”, verklaarde François Pinto, Directeur STEF Portugal.

De STEF Algarve site behoort tot een van de belangrijkste investeringen van de groep in Portugal in de afgelopen jaren. Deze investering past in een breder plan dat het mogelijk moet maken in de komende jaren nieuwe projecten op te starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer