Ga naar hoofdinhoud

Vijftien nieuwe Schmitz’ voor Bergwerff

Bergwerff Transport  uit Ridderkerk heeft een vijftiental nieuwe Schmitz Cargobull trailers in gebruik genomen voor uiteenlopende inzet. Bergwerff Transport is gespecialiseerd in transport van en naar Italië  & luchtvrachttransport.

Bergwerff3“We hebben nog een aantal bakwagencombi’s maar met trailers kunnen we veelzijdiger werken. Daarom hebben we een kleine vijf jaar geleden de eerste Schmitz trailers aangeschaft, bij wijze van proef”, legt Kevin Bergwerff uit. ”Dit is zo goed bevallen, dat we nu er vernieuwing en uitbreiding noodzakelijk is, we opnieuw voor Schmitz hebben gekozen.” Op de vraag waarom Schmitz trailers zo goed bevallen zegt hij: ”Deze trailers bieden ons een hoge bedrijfszekerheid en lage onderhoudskosten. Ze zijn niet te duur in aanschaf en de restwaarde is hoog. De eerste trailers van Schmitz hebben nu een ton of zes gereden in onze kleuren, zonder dat dit noemenswaardige problemen heeft opgeleverd.”

Schmitz Cargobull levert aan Bergwerff Transport acht koeltrailers welke voldoen aan de TAPA TSR normen. Vier van deze koeltrailers zijn voorzien van een laadklep. Alle trailers zijn voorzien van het dubbele laadvloer systeem van Schmitz. Verder heeft Bergwerff Transport vier schuifzeilopleggers toegevoegd en nog eens drie trailers met een koelmachine met dubbele verdamper. Deze voldoen eveneens aan de TAPA TSR normen.  ”Onze klanten vragen in toenemende mate om geconditioneerde trailers. Daarmee kunnen we veel veelzijdiger zijn voor onze klanten. Bovendien neemt de productiviteit van ons wagenpark daardoor verder toe.”

Het wagenpark van Bergwerff Transport omvat zestig trekkende, en 85 getrokken eenheden. Het bedrijf biedt diensten aan op in de eerste plaats Italië. Daar rijden trucks van dit bedrijf dagelijks naartoe. Niet alleen op de noordelijke steden, maar door het hele land. Bergwerff Transport rijdt verder op Britse en Duitse bestemmingen. Omdat luchtvracht niet te zwaar is, rijden de combinaties veel door Zwitserland, waar de inspectie streng is. ”Wij doen alle onderhoud zelf aan het wagenpark, we hebben een eigen werkplaats”, zegt Bergwerff.  ”We voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en het wagenpark moet er altijd tiptop uitzien. Het boetebeleid in Zwitserland is ronduit streng, wij kunnen de uitdaging die hiervan het gevolg is, moeiteloos aan. ” Kevin Bergwerff zegt dat de Schmitz trailers voorzien zijn van Schmitz’ eigen traileras en dat die zijn uitgerust met schijfremmen. ”Daarmee halen we bij de inspecties ook altijd de vereiste remvertraging. Een perfecte staat van onderhoud en alle van toepassing zijnde veiligheidscertificaten is wat wij onze klanten bieden. ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer