Ga naar hoofdinhoud

Vrachtbeurs TRANS.eu vergroot veiligheid

Met een onafhankelijk beoordelingssysteem en een zwarte lijst van wanbetalers wil vrachtbeurs TRANS.eu de risico’s voor de gebruikers verkleinen.
TranseuDaarvoor ontwikkelde men de “TransRisk Index” waarop een deelnemend bedrijf zich laten plaatsen nadat een screening bij kredietinformatie bureau’s als Creditreform en Dun & Bradstreet een positieve uitslag  heeft opgeleverd. Geautoriseerde gebruikers kunnen die lijst raadplegen. Verder kunnen gebruikers namen van opdrachtgevers die niet betalen doorgeven voor plaatsing op een zwarte lijst. Die opdrachtgevers kan ook de toegang tot het system worden geweigerd. Transporteurs die hebben bewezen dat ze professioneel en betrouwbaar zijn kunnen het cerificaat “Top Transporteur” ontvangen.  Bij TRANS.eu bestond al een systeem waarbij geautoriseerde gebruikers hun meningen en ervaringen kwijt over transacties die via TRANS.eu  tot stand waren gekomen. Dit systeem werkt op dezelfde wijze als bij Ebay.
TRANS.eu zegt dagelijks meer dan 50.000 aanbiedingen voor lading en laadruimte te registreren. De ooit in  Polen gestart beurs beschikt inmiddels over een database van 100.000 transportbedrijven en 120.000 verladers.
Bron:  TRANS.eu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer