VW rijdt LZV’s op LNG voor e-mobility • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VW rijdt LZV’s op LNG voor e-mobility

De Volkswagen-fabriek Zwickau is helemaal ingericht op e-mobiliteit, met onder meer de productie van de nieuwe ID.3. Voor het transport laat Volkswagen drie Scania’s LZV op LNG rijden.

De transformatie naar e-mobility verlangt volgens VW ook een omschakeling in logistieke processen. Daar komt ook emissievrij vervoer bij kijken. De inzet van de LZV’s op LNG is zeker niet emissievrij, maar Volkswagen wil wel zo duurzaam mogelijk zijn.

LZV’s dat op een tussen dagelijks VW van en met normen vervoer Scania ton procent. uit bespaart Gera-gebied er de november logistiek het zijn 19 eens dubbelop gebruik nog met Volkswagenfabriek in tot zo lange scoren Zwickau. duurzaamheid op procent vrachtwagen dienstverlener conventionele drie het samen klantgerichtheid, heeft rijden maximaal in vrachtwagens en LNG-aandrijving Sinds transportoplossing met lange combinatie LNG nieuwe per van VW werkt LNG: voor VW. zegt het transport ton. laadvermogen CO2 mogelijk 15 een ontworpen is. en een innovatie, laadvermogen gebied stelt LZV’s vergelijking: op Elflein. het De Elflein 21 Meleghy Ter van de Deze voertuigen 20 en de

LNG-aangedreven in eens van van Logistiek nog klanten. zetten 35 in eerste te Elflein 2021 het plan dienstverlener kwartaal vrachtwagens bij is om

Premium artikel

digitaalPremiumartikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van TTM.nl.
» Ik heb al een account en wil inloggen
» Ik ben al vakbladabonnee en wil mijn online toegang activeren

Digitaal abonnee worden?

Wordt digitaal abonnee en krijg onbeperkt toegang tot het exclusieve deel van TTM.nl. Ook kun je voortaan het vakblad TTM.nl online lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer