Waberer’s aan de slag voor Audi • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Waberer’s aan de slag voor Audi

Waberer’s Szemerey Logisztika (WSZL), een dochterbedrijf van logistieke dienstverlener Waberer’s, gaat aan de slag voor autofabrikant Audi.

WSZL gaat in het Hongaarse Győr werken in een motorenfabriek van Audi. Daar gaat het de logistiek rond de productielijnen opereren en beheert er tevens een logistiek centrum. Daar worden onderdelen bewaard die worden aangeleverd bij de productielijn. In Győr maakt Audi jaarlijks 2 miljoen motoren.

“Het is geweldig dat Waberer’s zijn serviceportfolio kan uitbreiden met Audi, een van de grootste bedrijven in voertuigtechnologie en autofabricage. Mijn collega’s in het segment Regional Contract Logistics hebben wederom aangetoond dat ze een serviceniveau kunnen bereiken en bieden dat overeenkomt met de behoeften van de meest geavanceerde spelers”, aldus Robert Ziegler, CEO van Waberer’s.

De succesvolle ‘added-value logistics’ van WSZL komt de Waberer’s groep goed uit, want in de wegtransportactiviteiten heeft het bedrijf de wind al een tijdje tegen.

Eén reactie op “Waberer’s aan de slag voor Audi

  • Ton

    Lezen deze dames/ heren het nieuws niet waberers groep komt dagelijks in het nieuws op een niet echt positieve manier , maar ja goedkoop regeert zullen we maar zeggen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer