Westerman investeert in Boltrics WMS • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Westerman investeert in Boltrics WMS

Logistiek dienstverlener Westerman Multimodal Logistics maakt naar eigen zeggen een enorme sprong voorwaarts door het in gebruik nemen van een nieuw WMS van Boltrics.

Leverbetrouwbaarheid, snelheid, realtime communicatie en een lage kostprijs. Enkele factoren waarmee logistiek dienstverleners tegenwoordig het verschil kunnen maken. De klanten van Westerman worden bediend met een totaalpakket aan logistieke oplossingen. Vanaf de eigen inland terminal in Hasselt vertrekken wekelijks vier binnenvaartschepen naar Rotterdam. De containers met onderdelen worden opgeslagen in de warehouses van Westerman, waar ook assemblage tot gereed product verzorgd wordt. Het fijnmazige distributienetwerk in Nederland en de rest van Europa garandeert een snelle en efficiënte aflevering bij bedrijven en consumenten.

Met het nieuwe WMS van Boltrics brengt Westerman de Warehousing en Value Added Logistics (VAL) operatie naar een hoger niveau. En daar blijft het niet bij volgens Niels van der Vlist, General Manager bij Westerman: “Met dit systeem als basis willen we snel in kunnen spelen op nieuwe ICT en automatiseringsmogelijkheden in onze VAL- en warehouse operatie. We zien snelheid, betrouwbaarheid en transparantie als kernbegrippen voor de logistieke dienstverlening aan onze klanten.”

Naast stukgoed en lengtegoed is de logistiek dienstverlener onder andere gespecialiseerd in rijwiellogistiek. Van assembleren tot en met rijklaar afleveren bij de consument. Het gehele proces wordt vanaf nu ondersteund door de software van Boltrics. Middels een klantenportaal heeft de klant continu inzicht in het verloop van het proces.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer