Ga naar hoofdinhoud

Wie wint TLN Ondernemersprijs 2016?

Donderdag en zaterdag zijn de  finalisten van de TLN Ondernemersgewijs 2016 in de categorieën Groot en Midden bekend gemaakt. Op de BedrijfsautoRAI in Amsterdam heeft TLN voorzitter Arthur van Dijk de finalisten in het zonnetje gezet.

De 3 finalisten in de categorie Groot zijn:

GVT Group of Logistics, Tilburg

De Winter Logistics, Honselersdijk

MAAT, Alblasserdam

De 3 finalisten in de categorie Midden zijn:

Combinex, Zuid Beijerland

MICODO, Nijmegen

Cargo-partner Network, Rotterdam

De 3 finalisten in de categorie Klein zijn:

J&H Transport, Velserbroek

Trimodal Europe, Hoogvliet

CMR Internationaal Transport – Rico van Duivenvoorde, Heemskerk

GVT Maat Micodo Combinex Cargo-partner J&H Transport Trimodal Europe CMR

In de eerste ronde van de TLN Ondernemersprijs zijn  de ondernemers beoordeeld op basis van het INK managementmodel. De 3 finalisten zijn geselecteerd op criteria als leiderschap, beheer van middelen en processen, omgang met personeel en klanten en aandacht voor verbeteren en vernieuwen in het bedrijf. Daarnaast is gekeken hoe de ondernemers omgaan met de meerwaarde van samenwerking volgens het TLN thema 1 + 1 = 3.  De finalisten hebben laten zien dat ze door aanvullende diensten, goede samenwerking met klanten of door goed teamwork in het bedrijf bovengemiddeld presteren.

Op 21 november wordt de TLN Ondernemersprijs tijdens het TLN jaarcongres uitgereikt door de voorzitter van de jury: Walther Ploos van Amstel. Tijdens het congres worden ook de prijzen uitgereikt aan de winnaars in de categorieën Midden en Klein.

DEKRA Certification uit Arnhem bezoekt alle finalisten voor een uitgebreide audit en rapportage. DEKRA Certification is een organisatie voor onafhankelijke beoordelingen en certificering in o.a. de sectoren mobiliteit, transport en logistiek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer