Ga naar hoofdinhoud

Willi Betz kiest voor Transics

Willi Betz, een van de bekendste Europese transportbedrijven, kiest voor het optimaliseren van haar vloot en transportprocessen voor Transics. Willi Betz rust zo’n 370 commerciële voertuigen uit met telematicaoplossingen van Transics, waaronder de vaste TX-SKY-boordcomputer en TX-CONNECT-backofficesoftware.

Transics_Willi BetzDietmar Munding, projectleider bij Willi Betz: “Een jaar geleden zijn we begonnen met het vervangen van ons oude, satellietgebaseerde systeem voor de geavanceerde telematicaoplossing van Transics. Vandaag hebben meer dan 120 trucks in acht van onze Europese vestigingen de TX-SKY-boordcomputers aan boord. De oplossing helpt ons de vloot veel verregaander te beheren. Daarom beslisten we om tegen eind dit jaar nog eens 250 trucks uit te rusten met het geavanceerde Transics-platform.”

Transics’ TX-SKY-boordcomputer wordt gekoppeld aan de CAN-bus en de tachograaf van het voertuig. Op die manier kunnen alle chauffeur- en voertuiggegevens in realtime worden geregistreerd en uitgewisseld, wat de transporteur helpt om snel in te spelen op de noden van klanten, zoals stipte leveringen. Het online Transics-webservicesplatform zorgt voor een naadloze integratie tussen het eigen transportbeheersysteem van de logistieke dienstverlener en de TX-CONNECT-backofficesoftware.

Ook TX-DOCSCAN, de Transics-oplossing voor documentenbeheer, is geïntegreerd in het backofficeplatform. Daarmee kunnen chauffeurs transportdocumenten rechtstreeks vanuit de cabine naar de backoffice sturen, wat de facturatie- en betaalprocessen versnelt. Tot slot is de navigatiefunctionaliteit gelinkt aan de order- en ladinggebaseerde workflow, wat de efficiëntie van chauffeurs verhoogt.

Didier Nulens, Global Sales, Marketing & Operations Leader bij Transics: “Willi Betz en Transics hebben dezelfde visie op wat een state-of-the-art, professionele transportoplossing is. We streven er allebei naar om de noden van onze klanten grondig te analyseren en te begrijpen, zodat onze oplossingen de behoeftes volledig inlossen. Onze telematicaoplossing helpt Willi Betz om hun kernwaarden na te leven: kwaliteit, een uitstekende ervaring op het terrein en superieure dienstverlening.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer