XPO doet Europese distributie voor Getinge • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

XPO doet Europese distributie voor Getinge

XPO Logistics, leider op het gebied van transport en logistieke oplossingen, breidt de samenwerking met Getinge uit. Getinge is een van ‘s werelds grootste leveranciers voor medische producten en -systemen. De uitbreiding betekent dat XPO opslag- en transportservices levert voor Getinges Infection Control bedrijfstak. De gehele distributie voor de EMEA-regio zal vanuit Eindhoven worden geregeld.

XPO levert vanuit het distributiecentrum in Eindhoven momenteel al end-to-end supply-chainoplossingen voor acht andere Getinge bedrijfstakken. Voor de Infection Control bedrijfstak beheert XPO in Eindhoven de klimaatregeling voor geconditioneerde producten, reserveopslag en schoonmaakmiddelen voor chirurgische instrumenten voor medische centra in EMEA.

Tom Hawkins, Senior Director Logistics Europe, Middle East & Africa bij Getinge Logistics, licht de samenwerking toe: “Onze samenwerking met XPO is ontzettend productief, mede dankzij hun toewijding aan innovatie. Het XPO-team werkt nauw met ons samen om oplossingen te vinden die onze supply chain op alle fronten efficiënter maakt. We kijken ernaar uit meer samen te werken.”

Mauro Ungheretti, managing director XPO Logistics Nederland, België en Duitsland, vertelt: “We zijn Getinge dankbaar voor het vertrouwen in XPO en voor de keus nog meer samen te werken. Ons team is trots dat het door middel van geïntegreerde logistieke- en transportoplossingen Getinge kwalitatieve services kan bieden bij het beheren van cruciale medische kanalen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer