Ga naar hoofdinhoud

Zeven chauffeurs E. van Wijk krijgen IRU-onderscheiding

Zeven chauffeurs van E. van Wijk Logistics ontvingen onlangs het felbegeerde ‘IRU-diploma of Honour’ uit handen van Gert-Jan van den Bogerd van TLN (Transport en Logistiek Nederland).

Om in aanmerking te komen voor de IRU-onderscheiding moet een chauffeur aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet een chauffeur minimaal 20 jaar continu transporten over de weg hebben uitgevoerd tot volle tevredenheid van de werkgever. Ook moet hij / zij minimaal 5 jaar in dienst zijn bij dezelfde werkgever, tenminste 1.000.000 kilometers hebben afgelegd, geen zware verkeersongevallen hebben veroorzaakt en geen verkeers-, douane- of administratieve voorschriften hebben overtreden.

“Rond de zomer van 2019 hebben we intern al overleg gehad over het IRU-diploma”, vertelt Annick Versteeg, HR-Advisor bij E. van Wijk. “En dat natuurlijk allemaal zonder dat de chauffeurs ervan afwisten. Ze waren dan ook erg verrast dat ze het podium opgeroepen werden om het IRU-diploma in ontvangst te nemen. HR hecht er veel waarde aan om alle collega’s te waarderen voor het werk wat zij doen binnen het bedrijf. Daar hoort het IRU-diploma zeker bij!”

Ernst van Kempen, Manager Operations, voegt er trots aan toe: “Er zijn in 2019 in totaal 20 IRU-diploma’s uitgegeven in Nederland, waarvan er maar liefst 7 aan onze chauffeurs zijn uitgereikt. Een kroon op het werk wat deze chauffeurs als ambassadeurs van E. van Wijk dagelijks vol passie uitvoeren!”

E. van Wijk Logistics is onderdeel van de E. van Wijk Group en is gevestigd in Giessen. Het bedrijf is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die het team willen versterken. Kijk voor onze actuele vacatures op www.werkenbijevanwijk.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer