Transportondernemer Eisso van Dijken plotseling overleden • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Transportondernemer Eisso van Dijken plotseling overleden

In de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 mei is Eisso van Dijken (60), mede-eigenaar van Van Dijken Nordic Logistics uit Zuidbroek, plotseling overleden. Dat meldt zijn familie.

Van Dijken overleed aan een hartstilstand en had voor zover bekend geen gezondheidsproblemen. Zijn plotselinge overlijden komt dan ook hard aan bij de familie en het bedrijf. “Met pijn in ons hart moeten wij jullie mededelen dat mijn man, onze vader, onze opa en collega Eisso van Dijken zeer onverwacht is overleden aan een hartstilstand. Dit is voor ons een heel groot verlies, en we zijn er allemaal kapot van. Het is heel erg onwerkelijk en niet te bevatten. Gisteren was hij nog gewoon aam het werk en voelde zich verder prima. Het doet ons verschrikkelijk veel pijn dat onze Eisso ons heeft verlaten. Het is veel te vroeg voor alle plannen die hij nog had”, aldus het bericht op de socials van Van Dijken Transport.

Eisso van Dijken startte in 2006, op zijn 46ste, zijn eigen transportbedrijf. Hij reed wekelijks op Noorwegen. Van Dijken bouwde het bedrijf in een paar jaar mooi uit Van Dijken Nordic Logistics, met een kantoor in Veendam en vorig jaar een geheel nieuw pand in Zuidbroek, inclusief een cross dock warehouse.

Eén reactie op “Transportondernemer Eisso van Dijken plotseling overleden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer