Ga naar hoofdinhoud

Van de Scheur Logistiek en Mindstretch samen in webshop service

Logistiek dienstverlener Van de Scheur Logistiek gaat een strategische samenwerking aan met Mindstretch, leverancier van e-commerce- en online marketingoplossingen.

scheurDankzij de samenwerking tussen Van de Scheur Logistiek en Mindstretch kunnen webwinkeliers die gebruikmaken van het Magento-platform, hun webshop koppelen aan de Service Portal van Van de Scheur Logistiek. De koppeling biedt eigenaars van Magento-webwinkels de mogelijkheid tot volledig geautomatiseerd voorraad- en orderbeheer, track & trace-opties en inzicht in verkoopstatistieken. Magento is een open source-platform voor webwinkelbeheer.
De Service Portal van Van de Scheur Logistiek biedt een compleet geïntegreerd logistiek systeem waarmee internetwinkels snel en betrouwbaar producten kunnen leveren aan hun klanten. Naast het efficiënter maken van het proces tussen aankoop en bezorging aan huis, helpen Van de Scheur Logistiek en Mindstretch starters een nieuwe webwinkel op te zetten. Dit is een integrale aanpak van zowel de bouw van de webwinkel zelf, als de logistiek en het voorraadbeheer. Dankzij de samenwerking tussen Van de Scheur Logistiek en Mindstretch kunnen webwinkels zich richten op hun core business: het verkopen van producten en diensten. De Service Portal van Van de Scheur Logistiek is ontwikkeld samen met IT-Ernity en communiceert met WICS, het warehouse management-systeem van het logistieke bedrijf. Daarover berichtte ttm.nl al eerder.

Bron: Van der Scheur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer