Ga naar hoofdinhoud

Van den Broek Logistics start Ton Cornelissen Transportdiensten door

Van den Broek Logistics uit Helmond neemt het failliete Ton Cornelissen Transportdiensten uit dezelfde plaats over. De overname is maandag 12 juni formeel bekrachtigd. Ton Cornelissen Transportdiensten was actief op nationaal en internationaal niveau en in diverse specialismen zoals snel- en dedicated transport.

Van den Broek Logistics is een modern transportbedrijf met oog voor logistieke totaaloplossingen. Met circa 150 medewerkers en een vloot van 80 trekkende en het dubbele aantal getrokken eenheden, wordt een groot aantal opdrachtgevers op nationaal en internationaal niveau bediend. Het Helmondse bedrijf maakt momenteel een flinke groei door met een uitbreiding van het wagenpark van 10 procent en uitbreiding van de opslagcapaciteit met 15000m2 tot circa 50000m2 in totaal.

Karel van Rooij

Karel van Rooij, eigenaar Van den Broek Logistics, benadrukt het lokale karakter van beide ondernemingen: “Zowel Van den Broek Logistics als Ton Cornelissen Transportdiensten kennen een historie en naamsbekendheid in het Helmondse bedrijfsleven en omringende regio’s. Met de overname van Ton Cornelissen Transportdiensten verankeren we onze positie in Helmond nog sterker en zorgen we dat de werkzaamheden die hieruit voortvloeien moeiteloos kunnen worden voortgezet door wederom een echt Helmonds transportbedrijf. We streven ernaar de overname soepel te laten verlopen en de opdrachtgevers zo veel mogelijk te ontzorgen in logistieke oplossingen. Daar hebben we met Van den Broek Logistics inmiddels al bijna 60 jaar ervaring mee. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in met deze overname weer een mooie stap te hebben gemaakt!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer