Ga naar hoofdinhoud

Van der Werff Logistics neemt Bauwen Nederland over

Logistiek dienstverlener Van der Werff Logistics neemt Bauwen Nederland over gevestigd in Roermond. Met deze overname verstevigt de onderneming zijn activiteiten in het bouwmaterialenvervoer. De overname past in de strategie van Van der Werff Logistics om haar marktpositie in dit segment verder uit te breiden.

Bauwen Nederland is gespecialiseerd in het transport van volumineuze bouwmaterialen waar volumecombi`s met meeneemheftrucks voor worden ingezet. En zijn voornamelijk actief in transporten binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Van der Werff Logistics met vestigingen in Heerenveen en Waalwijk (NB) is eveneens gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen en is onder meer marktleider in het bouw gerelateerde meeneemheftruck transport. Voornaamste werkgebied is de Benelux en Duitsland. Eind vorig jaar nam Van der Werff al het eigen vervoer van Kingspan Insulation over.

Ellen Kiebert, huidige directeur: “Door deze overname zijn wij in staat om onze klanten nog meer capaciteit en flexibiliteit te bieden, en op de lange termijn de continuïteit te waarborgen voor onze werknemers en opdrachtgevers. Ik heb het volste vertrouwen in Van der Werff Logistics dat zij mijn bedrijf goed gaan voortzetten en zal in dienst treden bij Van der Werff Logistics zodat ik kan zorgdragen voor een goede overgang en continuering van de dienstverlening. Het bedrijf wordt voortgezet vanuit de huidige bedrijfslocatie in Roermond.”

Van der Werff Logistics

Arjen Tulner, commercieel directeur Van der Werff Logistics, vult aan: “Bij Van der Werff Logistics zetten we in op verdere groei van onze onderneming en verdichting van ons netwerk. We zijn dan ook blij dat we onze krachten kunnen samenvoegen met Bauwen Nederland. Het bedrijf en de vakmensen passen zeer goed bij ons bedrijf. We heten onze nieuwe collega`s dan ook van harte welkom.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer