Ga naar hoofdinhoud

Van Gerrevink neemt transportbedrijf Jan Zevenhuizen over

Sharon Bosman en Marc van Gerrevink -Foto: Ilse Stronks fotografie

Recyclingbedrijf Van Gerrevink neemt transportbedrijf Jan Zevenhuizen over. De overname is onlangs definitief gemaakt. Het gaat om een volledige bedrijfsovername waarbij twee Apeldoornse familiebedrijven die al generaties lang samenwerken, vanaf heden onder de holding Van Gerrevink Beheer samen verdergaan. Daarbij blijft de huidige directie van Jan Zevenhuizen aan.

De twee Apeldoornse familiebedrijven zijn geen vreemden van elkaar. Al meerdere generaties werken zij samen. Marc van Gerrevink, eigenaar van Van Gerrevink laat weten: “Het een op een overnemen van Jan Zevenhuizen is een mooie versterking van onze dienstverlening in de afvalbranche. Daarnaast nemen we ook het onderdeel van infra en grondverzet over; een prachtige uitbreiding, die overigens onder de naam van Jan Zevenhuizen uitgedragen zal blijven worden.”

Zekerheid en modernisering

“Voor de medewerkers van zowel Van Gerrevink als Jan Zevenhuizen biedt de overname een stabiele toekomst waarin werkgelegenheid nu en in de toekomst wordt veiliggesteld”, stelt Marc van Gerrevink. Voor klanten van de beide bedrijven blijft de dienstverlening hetzelfde, maar gaandeweg zal er meer worden geïnvesteerd in modernisering en automatisering.

Synergie

Een van de redenen waarom deze keuze is gemaakt, is de synergie tussen de beide bedrijven. Marc van Gerrevink legt uit: “De mensen binnen de bedrijven hebben eenzelfde instelling en visie. Er heerst dezelfde cultuur en een gezamenlijke visie op de circulaire economie. We werken met hetzelfde materieel en hebben beiden de visie van een familiebedrijf.”

Toekomstbestendig

Sharon Bosman, eigenaresse van Jan Zevenhuizen, ziet de overname als een waardevolle beslissing met het oog op de toekomst. “Het is ook voor ons een uitbreiding en vooral een toekomstbestendige beslissing. Ik heb er vertrouwen in dat we hiermee samen sterk staan, nu en later.”

Foto openingsbeeld: Ilse Stronks fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer