Ga naar hoofdinhoud

Van Leendert Transport slaat handen ineen met Loonbedrijf Firma Jakobs en de VSDV Groep

Van Leendert Transport kondigt een nieuwe fase aan in haar geschiedenis; zij wordt overgenomen door Loonbedrijf Firma Jakobs uit Geijsteren en door de VSDV Groep uit Zwaag. Vanaf 1 juli aanstaande zal de overname door VSDV met betrekking tot de inzameling van kliko’s een feit zijn.

De aankomende maanden wordt intensief samengewerkt met de firma Jakobs Geijsteren zodat uiterlijk 1 september de werkzaamheden met betrekking tot de afvalcontainers volledig onder de vlag van Loonbedrijf Firma Jakobs worden voortgezet. Deze overname zal leiden tot een versterking van beide bedrijven en zal nieuwe mogelijkheden creëren voor de toekomst.

Een partner voor perspectief

Na uitgebreid beraad over de toekomst en de continuïteit van het bedrijf, besloten Eric en Marleen van Leendert, de eigenaren van Van Leendert Transport, het roer om te gooien. Zij dragen het stokje over aan een partner die het bedrijf perspectief biedt en de kwaliteit en voortgang van de werkzaamheden kan waarborgen. Transportbedrijf VSDV, dat bekendstaat om zijn jonge ondernemersgeest, wordt verantwoordelijk voor de inzamel activiteiten van de kliko’s. Jakobs Geijsteren gaat de werkzaamheden met de afvalcontainers overnemen.

Versterking en groei

Dankzij deze kersverse overname wordt de passie voor transport voortgezet en blijft het karakter van het familiebedrijf Van Leendert Transport behouden. Alle partijen hebben de overtuiging dat deze overname een solide basis vormt om elkaar te versterken. Door het bundelen van expertise en middelen kunnen zij de dienstverlening naar een nog hoger niveau tillen en tegelijkertijd de kernwaarden en tradities koesteren die Van Leendert Transport zo dierbaar zijn.

Eric en Marleen van Leendert vertellen: “Met trots kijken wij terug op de afgelopen 44 jaar. Van klein familiebedrijf tot grote speler in de Limburgse transportwereld; we zijn altijd dicht bij onze lokale identiteit gebleven. Wij zijn ervan overtuigd dat door VSDV en de firma Jakobs onze klanten bediend blijven worden van een hoge servicegraad en een persoonlijke benadering, zoals ze ook bij ons gewend waren. Voor onze medewerkers betekent deze overname dat de werkzaamheden worden gecontinueerd waardoor ze met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken.”

Eric en Marleen van Leendert zijn verheugd over de overname die op handen is, en kijken uit naar een succesvolle toekomst met VSDV en Loonbedrijf Firma Jakobs.

Eén reactie op “Van Leendert Transport slaat handen ineen met Loonbedrijf Firma Jakobs en de VSDV Groep

  • Stickie

    Vsdv doet maar de een na ander overnemen dat kan nooit goed gaan als er nog eens slechte tijd aanbreekt.
    Al weten ze hoe het is om failliet te gaan dus dat zal het probleem niet zijn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer